fbpx
пон. Мај 25th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ФОТО) Од автобус ЈСП испаѓале делови, возачот продолжил да вози

На групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ е објавена фотографија од автобуски делови, за кои, објавувачот тврди дека паднале додека автобус со број 67 се обраќал на неговата релација.

Според фотографијата, деловите испаднале на потегот кај Кисела Вода пред рампа.

Објавувачот на фотографијата сведочи дека повеќе луѓе викале по возачот да сопре, но тој продолжил да вози.