Република

Казна од 100 евра за избледена таблица

На ѕидот на сообраќајниот срам објавена е фотографија од прекршочен платен налог, на кој се гледа дека Лице треба да плати глоба од 100 евра поради избледена таблица.

Лавина од коментари за само половина час, под објавата. Поголемиот дел од нив се однесуваат на тоа кој е крив за избледената таблица, сопственикот на автомобилот или пак производителот на таблицата.

Во продолжение линкот од објавата:

https://www.facebook.com/groups/437002943097808/permalink/1553758941422197/

Најчитани

To Top
Close