Република

(Видео) Член на СДСМ на Трибина кај Пендаровски побара СДСМ да го додаде ВМРО во името и да се обединат трите дела на Македонија!

Член на СДСМ побара од Пендаровски да го промени своето име и да ја додаде историската кратенка ВМРО, со што ќе докажат дека ги делат вредностите на историските личности на ВМРО.

По ова тој го запраша Пендаровски дали размислува доколку не не примат во ЕУ да се направиме федерација со Грција и да се обединат на трите дела на Македонија, Вардар, Егеј Пирин.

Ова направи xaoc во салата!

Xaoc на митинг на Пендаровски

Член на СДСМ направи xaoc на митинг на Стево откако побара партијата да го смени името и да се обедини Македонија!

Posted by infomax.mk on Thursday, April 11, 2019

Најчитани

To Top
Close