Скопје

Дел од Сарај и Центар денес без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информират дека денеска поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат:

Во периодот 9:00 до 12:00 часот корисниците од дел од с. Долна Матка (општина Сарај).

Најчитани

To Top
Close