Скопје

Повредени 10 лица во сообраќајки во Скопје

На подрачјето на Град Скопје изминатото деноноќие се случиле 12 сообраќајни незгоди од кои во шест полесно се повредени 10 лица, а во шест е причинета материјална штета.

Најчитани

To Top
Close