Избори 2019

(ФОТО) Фејсбук на вашите профили ќе ве потсети дека е ден за гласање

На Фејсбук веднаш откако ќе влезете во вашиот профил се појавува известување кое ве потсетува дека денеска е ден за гласање во РСМ.

Најчитани

To Top
Close