Свет

Три деца останаа без татко – ова е возачот на камионот кој вчера загина во страшната несреќа

Познат во својот крај како чесен, добар работник, татко, сопруг, син и брат.

Две деца кои се уште во основно одделение и дете на претшколска возраст останаа без татко. Возачот на камионот, 34-годишниот Зихнија Кошута од селото Рибариќи загина кога во спротивна лента преминал автобус кој удрил во неговото возило на патот Куршумлије-Прокупље.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток