Република

Шекеринска ја фати „метлата“, ќе чисти во АРМ

Отакако неодамна донесе одлука дека указите на претседателот во заминување Ѓорге Иванов за унапредувањата и поставувањата во Армијата се незаконски, Антикорупциска побарала дополнителни документи со кои биле извршени решенијата.

Најчитани

To Top
Close