пон. Сеп 16th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ФОТО) Официјалната веб страна на претседателот е во изработка

На официјалната веб страна на претседателот на државата пишува дека истата е во изработка, но исто така стои и името на новиот претседател.

Вчера на веб страната стоеше старото име на државата и стариот претседател. По написите во медиумите, администраторите ги прават неопходните чекори за да го обноват сајтот.

Со ова на страната на претседателот стои новото уставно име на државата, со оглед на тоа што Иванов одбиваше да го примени до крајот на својот мандат.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close