пон. Сеп 16th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(АУДИО) НОВА БОМБА : Пратеник нарачува кокаин

Нов прислушкуван разговор е објавен на веб страницата “вк.ком”, од лицето кое се претставува како Илија Громовник.

Во разговорот се слуша гласот на пратеник кој е дел од коалицијата на СДСМ, но не и гласот на соговорникот.

Најпрво, пратеникот користи пцости, а потоа де слуша како тој бара да му донесат “половина килограм”, но не се знае што точно.

Објавувачот во наслов пишал “Пајо летва пијан нарачува кокаин”.

Останува непознато кој стои зад името “Илија Громовник”, каде се објавуваат приватните разговори.

ЛИНК до аудиото:

https://vk.com/video544798513_456239017?fbclid=IwAR3Nftn9CXpTJBurNQJwey7cdynoGdj0Ng1CYik-SphdUTgEjtFX3pMf3RA

 

*Скопје1.мк се оградува од содржината на објавениот материјал. Како медиумска куќа го пренесуваме материјалот за информирање на јавноста.

*Напомена: Скопје1.мк не одговара во однос на вистинитоста на материјалот, нема информација за времето кога тој е снимен, ниту содржината.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close