Скопје

Градоначалникот Марин доби плакета за афирмација на европските вредности

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, на вчерашната завршна свеченост на Европското движење во Република Северна Македонија, доби плакета за успешна соработка во реализација на активностите за одбележување на Денот на Европа.

Најчитани

To Top
Close