Република

Тендерската постапка за офицерскиот дом може да започне

Во текот на вчерашниот ден Општина Битола го доби Договорот за реставрирање и адаптирање на Офицерски дом заедно со партерно уредување, со што е комплетирана целосната документација за отпочнување на санација на Офицерскиот дом во Битола. Со потпишувањето на договорот од страна на вицепремиерот Кочо Анѓушев, може да започне тендерската постапка за избор на изведувач за реконструкција на Офицерскиот дом.

Најчитани

To Top
Close