нед. Авг 18th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Јоци: Дека те снимал таксист е прикаска за мали деца

На социјалните мрежи лавина коментраи по последната објавена „бомба“ во која е инволвиран пратеникот Павле  Богоевки. Со свој коментар и Јорданка Иваноска – Јоци. Таа на фејсбук напиша:

-Дека те снимал таксист е прикаска за мали деца.
Да се разбереме, точно се слуша дека снимката е од такси, која ете-потоа магично завршила во Будимпешта.
Чиста снимка, од патник одзади, без шумови.
Ако мобилниот кој снима е напред, тешко дека вака фино ќе чуевме се’. Дури и да е напред.
Колку ли му треба на некој да вози , да бара по апликации, да вклучи микрофон, а жртвата да нема поим за тоа ?
И баш да сними ваков муабет ,,од прва”.

Но, тој ,,таксист” не бил случајно таму, и неслучајно го собрал Павлета. Кој, пак, не се ни сеќава на компанијата и типот.

Богоевски има Полициска академија.
Изгледа не научил ништо.
Всушност, сигурни сме, напиша Јоци на ФБ.

 

Close