Република

Бошњаковски наместо портпарол, одсега генерален секретар во Кабинетот на Пендаровски

Портпарол на Владата Миле Бошњаковски, ја напушта оваа функција, отсега ќе биде генерален секретар во кабинетот на претседателот, Стево Пендаровски.  Медиумите објавија дека Бошњаковски го напушта секторот за односи со јавноста при Владата пред неколку дена, кога новиот шеф на државата почна со екипирање на својот кабинет, но тогаш тој изјави дека ништо не е официјално.

Најчитани

To Top
Close