Коментари

Се одобруваат 150 000 за Евровизија, а нема 30 000 за лекување на двајца млади дечки

Граѓаните на социјалните мрежи реагираат во врска со парите кои се одвоени за Евровизија, а фондот за здравство не одобрил 30 000 евра за лекување на две лица.

„Одобрени 150 000 евра за Тамара за Евровизија, па сите горди, во финале сме биле. Океј, така си е…
Ќе се гордееме, ќе слушне светот за Македонија. Ќе кажат браво.

И оооп, гром од ведро небо, утредента странците ќе слушнат дека во последниов месец починаа двајца млади дечки, за вкупна сума од 30 000 евра што фондот за здравство не можеше да ги одобри затоа што Немале пари… ете чисто онака, немале.

Не знам, дали ќе се радуваат или ќе плачат…

Ама убаво си кажа Зоки, немаме за леб, чоколадо јадеме“, се вели во објавата.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top