Коментари

Зекири до Богоевски: Одржа лекција по демократија која вмровците немаат капацитет да ја научат

Пратеникот и заменик претседател на СДСМ, Мухамед Зекири даде поддршка за Павле Богоевски, кој поднесе оставка од пратеничката функција по случајот со снимениот телефонски разговор.

„Павле другар, беше и остана симбол на борбата. Покажа и докажа дека пред се си човек и голем борец. Одржа лекција по демократија која вмровците и не само тие, немаат капацитет да ја научат“, истакна Зекири.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top