Свет

(ВИДЕО) Косовски специјалец во транспортното возило покажува двоглав орел при апсење на Србин

На социјалните мрежи поставено е видео од вчерашната акција на Кососвските специјалци.На снимката се гледа како припадник на РОСУ по апсењето на Србин во транспортното возило со прекрстени раце го покажува симболот двоглав орел.

За Србите ова е провокација, а за албанците пак на овој начин се изразува националната припадност.

Видеото е превземено од „Kosova press“

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток