Република

Унапредена ќерката на пратеникот Сашо Василески

На социјалните мрежи се шири веста дека ќерката на пратеникот Сашо Василески од Охрид е унапредена на своето работно место.

„Денов го посветувам на татините принцези како Олга Василеска, ќерката на пратеникот Сашо Василески од Охрид. Вработена во МК Железници, која пред месец дена е унапредена во раководител на правна служба. Па се прашувам дали тоа е награда за делото на тате или вистински е способа“, пишува на твитер.

Најчитани

To Top
Close