Скопје

Детали за ужасната сообраќајка кај Пинтија: Две млади лица починале пред да дојде Брза помош

Две млади момчиња го загубиле животот во страшната несреќа кај Пинтија, во правец кон Драчево. Неофицијално, очевидци тврдат дека лицата биле починати уште пред да дојде Брзата помош.

Во несреќата учествувале два автомобили, кои се скоро целосно уништени.

Несреќата е во близина на салонот “Мебел Ви”. На местото има полиција која право увид, но и насобрани граѓани, од кои дел се сведоци на несреќата.

Најчитани

To Top
Close