Република

(ФОТО) Пожар во зграда на центарот на Охрид

Пожар во зграда во центарот на Охрид, кај некогашната Стара автобуска. На фотографиите се гледа густ црн чад како излегува од кровот на една од зградите. Од Противпожарната единица велат дека гори стан на шести спрат.

Дознаваме дека мобилизирани биле и пожарникарите кои денеска не биле на работа, За време на акцијата имало општа мобилизација на станарите.

Пожарот во моментов е под контрола .

Повеќе информации подоцна …

 

 

Најчитани

To Top
Close