Коментари

Најдете ми Бугарин што се вика Гоце и Грк што се вика Филип, а јас ќе ви најдам невина….

Откако во јавноста повторно се отворија прашањата за македонска историја, твитерџијата Диле Јоргачев искоментира:

Aко денеска најдете Бугарин што се вика Гоце, ако најдете Грк што се вика Филип, јас ќе ви најдам невина проститутка! И поштен политичар ќе најдам.

Најчитани

To Top
Close