Видео

(ВИДЕО) Помала сообраќајка предизвика колапс на сообраќајот во центарот на Охрид

Автомобил на кој му експлодирала гума предизвика проблеми во одвивањето на сообраќајот во центарот на Охрид на „Булевар Туристичка“.

Според првите информации во инцидентот нема настрадани и сериозно повредени.

Најчитани

To Top
Close