чет. Апр 2nd, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

ВИДЕО: Охрид целосно блокиран!

Главниот туристички центар, Охрид, е целосно парализиран. Туристите кои сакаат да посетат дел од плажите кои се наоѓаат во делот на св. Стефан, се блокирани кај бензиската пумпа на излез од Охрид.

Неофицијално, моментално се изведува вежба поради спортскиот настан “Триатлон”. Родители со деца, локални жители се заглсвени и не можат да стигнат до саканата дестинација. Блокирањето се одвива стед сообраќаен шпиц.

 

КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ ОД КОРОНАВИРУСОТ:

Охрид е парализиран

Geplaatst door skopje1.mk op Zaterdag 6 juli 2019