Магазин

За „Мистер геј на Европа“ избран Бугаринот Александар Петров

На изборот „Мистер геј на Европа“,наградата мистер ја освои Бугаринот Александар Петров. Изборот се одржа во Келн, Германија.

Петров има 31 година, а жирито го освои со тоа што бил најдобар во дисциплините: интервју, писмен тест, личен проект и фотогеничност, објави „Лупа.бг“.

Најчитани

To Top
Close