Коментари

Мицковски: 1ТВ нема екслузивни снимки од апсењата на сопственикот. Никаква професионалност да се имало значи.

По апсењето на Бојан Јовановски познат како Боки 13, новинарот Ивор Мицковски се шегува на сметка на 1ТВ каде како сопственик се претставува уапсеното лице.

1тв нема екслузивни снимки од апсењата на сопственикот.Никаква професионалност да се имало значи.

Posted by Ivor Mickovski on Monday, July 15, 2019

Ботоксираниот паднал за рекет, некој друг си поднесува оставка. Испадна дека приказните на Героски биле вистинити.

Posted by Ivor Mickovski on Monday, July 15, 2019

Абе некој го апселе на граница, некој у Воденица. Леле што ти е карма човече.

Posted by Ivor Mickovski on Monday, July 15, 2019

 

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток