Коментари

Куновска до Заев: Ја разрешивте директорката на Драмски театар оти не прифаќаше ургенции за работа?

Експратеничката на СДСМ, Софија Куновска, која е жесток критичар на власта, се приклучи на критиките кои следат откако премиерот вчера соопшти дека со бранот разрешувања ќе биде опфатена и директорката на Драмски театар, Викторија Рангелова.

Јавноста и фелата најмногу реагираат за оваа директорка, чие разрешување беше неочекувано бидејќи важи за еден од подобрите кадри кои добија функција.

-Драмски? Затоа што она не ви ги прифаќаше ургенциите за вработувања?, напиша Куновска.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top