Коментари

Јанева со изгубен поглед, личеше дека ќе се сруши пред камерите ако остане секунда повеќе

По прес-конференцијата на Катица Јанева, новинарката Јорданка Ивановска-Јоци пишува дека обвинителката била со едноличен тон во гласот и изгубен поглед, што укажувало на тоа дека таа лажела.

„Оф. Со лош едноличен тон во гласот и изгубен поглед – не је знајала. Боки излезе капо ди тути капи. Туку, што правиме со гласот преку интерфонот ? Ах, да. Не одговара госпоѓата на новинарски прашања.  Пошто личеше ко да ќе се сруши пред камери ако останеше уште една секунда повеќе. Ништо не и` верувам“, пишува Јоци.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top