Коментари

„Твитер“ за Катица Јанева и четириестте телефони: Сестрата на девојката на синот на Катица била швалерка на Кирацовски

По објавата на Обвинителството дека е најден вториот телефон на Јанева за кој нејзиниот син кажал дека е изгубен, а пак медиумите дознаа дека е одзеден од сестрата на девојката од Лазар Јанев, на „Твитер“ почнаа со коментари.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top