Коментари

Мобилниот на Катица пронајден во печено полнето зајче

Не стивнуваат шегите за изгубениот телефон на обвинителката Катица Јанева. На социјалните мрежи постојано се објавуваат нови коментари, откако се обзнани дека вториот телефон на Катица Јанева е пронајден кај сестрата од девојката на Лазар Јанев.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top