Коментари

Јавноста до Јанева: Не сме малоумни, фатена си!

После седумдневно криење од јавноста, специјалната јавна обвинителка Катица Јанева денес одржа куса прес конференција во врска со скандалот “Рекет“, кажа “чиста сум“ и избега од новинарите. Но, перцепцијата, преку она што може да се види на социјалните мрежи, е дека јавноста не и верува на Јанева, ниту на нејзините тези дека таа е невина, а дека Боки13 ја злоупотребил за да изнудува милионски суми од бизнисмени, користејќи прислушкувани разговори од СЈО.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top