Македонија

Владата го достави предлогот за новиот закон за СЈО, каде Вилма ќе биде на местото од Катица

Предлог законот за ЈО и Предлог законот за именување и дополнување за Советот на ЈО, денеска беа доставени до Собранието.  Истите се архивирани од собраниските служби.

Претседателот на Парламентот, Талат Џафери по звршување на седницата во Собранието ќе ги разгледа предлозите и ќе постапи согласно Деловникот.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top