Коментари

Јавноста: „Немам ништо Панчевски да ја замени Јанева штом се врати од затвор“

Јавноста и коментарите на социјалните мрежи сакаат да му пресудат на опозиционерот Христијан Мицковски откако тој го предложи судијата Владимир Панчевски да ја замени Катица Јанева во новото обвинителство.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top