сре. Дек 4th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Владата ќе потпише Меморандум за разбирање во областа на одбранбената соработка со САД

Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и  усвои  Информацијата за потребата од потпишување на „Меморандумот за разбирање во областа на одбранбената соработка помеѓу Министерството за одбрана на Република Северна Македонија и Соединетите Американски Држави’’ и се овластува заменичката на Претседателот на Владата и министерка за одбрана на Република Северна Македонија, Радмила Шекеринска  Јанковска во име на Владата на Република Северна Македонија да го потпише Меморандумот.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com