саб. Дек 7th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Владите на Македонија и Србија ќе потпишат спогодба за взаемно признавање на одобренија за овластен економски оператор

Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и усвои Информацијата за склучување на Спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за взаемно  признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС), го разгледа и прифати усогласениот текст на Спогодбата и го овласти Ѓоко Танасоски, директор на Царинската управа во име на Владата на Република Северна Македонија, да ја потпише Спогодбата.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com