вто. Фев 18th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Героски во свој стил за рекетот на Боки: Бекам не украл од УБК компромитирачки снимки на познат скопски бизнисмен со малолетнички и …

ФБ статус на новинарот Бранко Героски:

Колку што знам јас, Бекам не украл од УБК компромитирачки снимки на познат скопски бизнисмен со малолетнички и потоа не убедувал роднина на бизнисменот да плати рекет кај Боки во вид на… Ај да оставиме детаљите други да ги откријат. Важно, рекетот е уредно платен.

Колку што знам јас, Бекам не украл од УБК компромитирачки снимки на познат скопски бизнисмен со малолетнички и потоа не…

Geplaatst door Branko Geroski op Zaterdag 7 september 2019