вто. Фев 18th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ВИДЕО) Се реконструира излезот од Кичево кон Охрид

Деновиве се врши реконструкција на излезот од Кичево кон Охрид.

Градежна оператива го вади стариот асфалт кој беше оштетен и се подготвува теренот за ставање на нов асфалт.

Ова е прва реконструкција на пат кој води до Кичево по скоро една деценија.