fbpx
пон. Мај 25th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

ФОТО: Некој го украл казанчето од тоалет на Клинички центар „Мајка Тереза“

Интересни, но и траги-комични натписи се фотографирани на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје, а потоа објавени и на социјалните мрежи.

Вработените ги советуваат колегите да ги исклучуваат вклучените сијалици, бидејќи имало спој.

„Не го гаси светлото, прегорува сијалицата. Има спој“, пишува на првиот натпис.

На друг ѕид на една од клиниките на Клинички центар, пишува дека тоалетот не работи, бидејќи некој го украл казанчето.

„Тоалетот не работи, нема казанче. Го украл некој“, пишува на натписот.

Фотографиите на социјалните мрежи ги објави Катерина Тодороска.

Катерина ПетровскаОд Клинички центар „Мајка Тереза“.

Geplaatst door Катерина Тодороска op Maandag 23 september 2019