fbpx
нед. Јул 5th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ВИДЕО) Тренерот Киро со предлози за банки, шумски плодови, извршители…

Граѓанинот Кире Јосифоски до политичарите достави серијал предлози кои ги опдаќаат телевизиските преноси на спорткси напревари, законите кои ги регулираат шумските плодови, сечењето дрва, извршителите и ред други корисни нешта.

Внимателно преслушајте што зборува „Тренерот Киро“ од кој дефинитивно нашите политичари може многу да научат и да чујат што реално го тишти народот.