Македонија

Канал 5: Еве кои судии Јанева ја пуштија во домашен притвор…

Апелација во текот на денот треба да го објави решението со кое притворот на Катица Јанева го заменува со домашен притвор. Во него, освен основите за одлуката, ќе бидат објавени и имињата на судиите што ја донеле. Од извори во судот, Канал 5 дознава дека станува збор за судиите Јани Нича, Сафет Кадрии и Зоран Димитриевски, објави Канал 5.

фото: Архива

На почеток