чет. Апр 2nd, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Пожар во фабрика за сокови во Охрид

На 23.02.2020 година во 01.55 часот, во фабрика за сокови лоцирана на булеварот „Железничка“ во Охрид, се појавил пожар. Од извршениот увид констатирано е дека пожарот зафатил неколку пластични и гумени предмети по што, бил изгаснат од чуварската служба. Во пожарот нема повредени лица а предизвикана е мала материјална штета.

фото: Архива