fbpx
вто. Мај 26th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Силна порака од Бигорскиот манастир: Вие не примивте дух на ропство, за да бидете во страв

Mонахињите од Бигорски манастир ни испратија силна порака:

„Вие не примивте дух на ропство, за да бидете во страв…“ (Рим. 8,15).

„Радувајте се во надежта; во маката бидете трпеливи, а во молитвата постојани“ (Рим. 12,12).

„Радувајте се секогаш во Господа, и пак ќе речам: радувајте се!“ (Филип. 14,14)

„Вие не примивте дух на ропство, за да бидете во страв…“ (Рим. 8,15).„Радувајте се во надежта; во маката бидете…

Geplaatst door Бигорски Манастир Св. Јован Крстител op Woensdag 1 april 2020

фото: ФБ Бигорски Манастир Св. Јован Крстител