fbpx
сре. Сеп 16th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Мемети: Споделувајќи фотографии ненамерно или намерно можеме да предизвикуваме хаос

ФБ статус на Арбнора Мемети, фоторепортер:

-Денешната слика на персоналот кои се поклонува пред пациентот од Кина, а се претставува дека е од кај нас, е голем доказ колку ни фали медиумска писменост.
Денеска ова позитивна слика ја споделуваме како наша, утре некоја трагична/тенденциозна, и со такви вести/слики ненамерно или намерно можеме да предизвикуваме хаос.
Проверувајте пред да споделувате.

Денешната слика на персоналот кои се поклонува пред пациентот од Кина, а се претставува дека е од кај нас, е голем доказ…

Geplaatst door Arbnora Memeti op Zaterdag 23 mei 2020