fbpx
чет. Окт 1st, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ВИДЕО) ДЕМОКРАТИ со план за спас на културното наследство

Партијата „Демократи“ реагира на состојбата во која е оставен Аквадуктот од римско време во близина на Скопје.

ЈОРГО ОГНЕНОСКИ – ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ

Geplaatst door Ohrid 1 op Maandag 29 juni 2020