fbpx
саб. Авг 1st, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Јаневски: Грешките не треба да ги бараме во мерките туку во нас

Грешките не треба да ги бараме во мерките туку во нас. Нашата рамнодушност не донесе до нивно непочитување а сликите со отпадоци низ туристичките места секојдневие. Кога ќе поминеме покрај фрлено шише,лименка не треба да го шутнеме подалеку од нас туку за промена да го кренеме и фрлиме во канта за отпадоци. Промената започнува кога ќе почнеме да ја применуваме и колку да е тешко треба да почнеме со личен пример, напиша на својот ФБ профил директорот на агенцијата за промоција и поддрршка на туризмот Љупчо Јаневски.

Грешките не треба треба да ги бараме во мерките туку во нас. Нашата рамнодушност не донесе до нивно непочитување а…

Geplaatst door Ljupco Janevski op Zaterdag 1 augustus 2020