fbpx
пет. Сеп 25th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

„Додека сте насекирани за Бејрут: Во ОХИС има 14 тонска цистерна со винил хлорид, може да му направи на Скопје масакр со многу повеќе жртви“

„Додека сте насекирани за Бејрут:

Во ОХИС има 14 тонска цистерна со винил хлорид која стои така непроверена и оставена со години, а може да му направи на Скопје масакр со многу повеќе жртви од Бејрут.

Германци не сакаат да дојдат ниту увид да извршат од што е лудо опасно и несоодветно оставена крајно токсична содржина, која може да го покоси пола град“, пишува докторот Ненад Лазаров.