fbpx
чет. Окт 1st, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Скопје1.мк

Новинарот на Алсат-М, Адријан Керими, ја искина новинарската легитимација одРепублика Македонија, со која може да присуствува на настани во владата,...