fbpx
вто. Јул 7th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Скопје 1

Повелбата „Свети Климент Охридски“ оваа година Град Охрид ќе ја додели на дванаесетгодишниот Марко Пејчиноски кој иако е со здравствен...