пон. Апр 6th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Видео и Фото

Минситерот Венко Филипче кој е секојдневно присутен во нашите домови со редовните прес конференции предизвикува и интересни коментари на Фејсбук...

Новите мерки против коронавирусот кои ги воведе администрацијата на Доналд Трамп, а се однесуваат на ограничување на патувањата, направија целосен...

Шпанците го прекинаа молкот и со громогласен аплауз им се заблагодарија на сите здравствени работници за интензивната работа што ја...