пет. Фев 21st, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Видео и Фото

Торнадо синоќа во доцните часови го погоди Ел Рено во Оклахома, пренесе „Фокс Њуз“. https://twitter.com/AaronBrilbeck9/status/1132499226741624832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1132499226741624832%7Ctwgr%5E393039363b74776565745f6d65646961&ref_url=https%3A%2F%2Fmakfax.com.mk%2Fsvet%2F%25d0%25b2%25d0%25b8%25d0%25b4%25d0%25b5%25d0%25be-%25d1%2582%25d0%25be%25d1%2580%25d0%25bd%25d0%25b0%25d0%25b4%25d0%25be-%25d1%2581%25d1%2580%25d0%25b0%25d0%25bc%25d0%25bd%25d0%25b8-%25d1%2581%25d0%25be-%25d0%25b7%25d0%25b5%25d0%25bc%25d1%2598%25d0%25b0-%25d1%2585%25d0%25be%25d1%2582%25d0%25b5%25d0%25bb-%25d0%25b2%25d0%25be%2F Локалната телевизија јавува дека торнадото...