fbpx
сре. Јул 1st, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Видео и Фото

Акватек неуморни во подигањето еколошка свест и чистењето на Охридско Езеро. Нуркачите од нуркачкиот клуб „Акватек“, на креативен и несекојдневен...

Поддржувачите на навивачките групи Комити (Вардар) и Војводи (Тетекс) приредија спектакл на трибините по повод одбележувањето на 10 години од...